WORLDWIDE FREE SHIPPING ON ORDERS OVER €100

And the winner is..

by | Mar 25, 2016 | News | 0 comments

I have red so many kind words. And this was for sure the best win challenge we have ever did.:) Wauw. It took me really long to decide who will win this challenge. But after reading this comment I had to pick her.
Sorry guys this is the quote in Dutch:

“Als je het hebt over inspiratie, gun ik eigenlijk iemand die ik persoonlijk niet ken (haar broer wel) een outfit uit de collectie. Dat is namelijk Laura Maaskant, schrijfster van het boek Leef! Ze is een jonge meid met een ongeneeslijke ziekte en heeft besloten te leven ipv zich te laten behandelen. Mede door haar levenslust heb ik vorig jaar mijn huis en baan opgezegd om mijn hart te gaan volgen. Te leven. Ik heb in het buitenland gewoond, gereisd en ga binnenkort weer weg. Nu heb ik echt het gevoel dat ik leef. Ook ik wil mensen nu inspireren hun hart te gaan volgen, te leven. Dat je doet wat je graag wilt, wat dat ook is. Voor je het weet is het te laat dus geniet nu ipv te wachten…”
Ria Oenema

The only thing I can say after reading this quote. Please give some more attention to the people around you and let them inspire you. LEEF!

 

Pin It on Pinterest

Share This