WORLDWIDE FREE SHIPPING ON ORDERS OVER €100

8 Styletips voor 2017 die je moet weten over de Flared Pants

by | Mar 12, 2017 | Style tips |

Oké, de flared pants is zeker niet de nieuwste trend van het ogenblik, maar wel een trend waar velen nog aan moeten wennen. Toch is het een must have item van dit voorjaar. Wij bij MOOST Wanted zijn helemaal fan van deze trend en de vele manieren waarop de flared pants te combineren is. Bovendien geeft het model van de flared pants je optisch langere benen. Hoe bedoel je, ideaal?

Goed nieuws: In de Free spirit collectie is de Flared Julie Lace pants in de sale! Kant is een stof met vrouwelijke ondertonen en creëert een super chique silhouette, waardoor je er al snel ’’dressed up’’ uitziet. Maar gecombineerd met ruwere stoffen als leer, suède en breisels creëer je juist een super stoere look. Voor een meer casual look combineer je de Julie Lace Pants met een oversized haltertop of T – shirt.

We hebben alle styletips voor de Flared Julie Lace Pants voor je op een rijtje gezet. Dat het jullie moge inspireren! Ennu… vergeet niet om de Flared Julie Lace pants te bestellen! Nu van €99,95 naar €49,95.. We hebben alle maten nog op voorraad in zowel wit als zwart!

Liefs, Marinka

1. FLARED PANTS MET DE BIKER JACKET

Source: Stylecaster

2. FLARED PANTS MET SPIJKER BLOUSE

Source: Happilygrey

3. FLARED PANTS MET OFF THE SHOULDER TOP

Source: More

4. FLARED PANTS MET SNEAKERS

Source: Metro.Mode

5. FLARED PANTS MET EEN STREEPJE

6. FLARED PANTS MET FAKE FURR

7. FLARED PANTS MET EEN OVERSIZED HALTERTOP OF LOS T SHIRT

Source: Happily Grey

8. FLARED PANTS MET EEN PONCHO

Source: Happily Grey

Pin It on Pinterest

Share This